Contact

Door By-xMaureeeen

Berichtje!

Hee jij! Je bent op de contactpagina beland, dus waarschijnlijk ben je op zoek naar een antwoord dat je niet hebt kunt vinden op de website. Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Ik hoor graag van je! Ook als je om een andere reden een berichtje wilt sturen, vind ik superleuk! Je kunt een mailtje sturen naar info[@]happymillennials.nl. Of het onderstaande contactformulier invullen. Ik zal je bericht binnen twee werkdagen van een antwoord voorzien.

Je kunt ook contact opnemen via social media, ik ben te bereiken via:

Instagram • Facebook • TwitterBloglovin • Pinterest

Gastbloggen

Ben jij een ambitieuze millennial die zijn of haar ei graag wilt, hou je van schrijven en lijkt het je leuk om gastartikelen te schrijven voor Happy Millennials? Leuk! Gastbloggers zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar info[@]happymillennials.nl met wat informatie over jezelf en over welke onderwerpen je graag wilt schrijven. Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. 

Zakelijk contact

Werk je voor een bedrijf, pr-bureau of heb je een eigen webshop en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Happy Millennials? Wil je jouw producten of diensten graag onder de aandacht brengen bij de doelgroep van Happy Millennials of een persbericht sturen? Leuk! Een samenwerking middels een review, winactie of advertorial behoort tot de mogelijkheden. Heb je een ander leuk idee of wil je mij op de perslijst zetten? Leuk! Stuur me gerust een berichtje. Ik denk graag met je mee. 

Adverteren

Ben je van een bedrijf en wil je graag adverteren op de website middels banners. Ook dat is mogelijk! Wel heb ik als voorwaarde dat het bij Happy Millennials moet passen. Meer informatie over adverteren kun je via de mail opvragen. 

Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van samenwerken, vind je hieronder:
Meer informatie over samenwerken

Laten we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Je kunt een berichtje sturen naar info[@]happymillennials.nl of het contactformulier onder aan deze pagina invullen. Ik streef ernaar om binnen één werkdag een reactie terug te sturen.