Over Maureen

Hey! Mijn naam is Maureen, de eigenaresse van deze blog. Ik ben 27 jaar oud en woon in het ‘leuke’ Twente. Ik heb de opleiding Media, Informatie en Communicatie gevolgd aan Hogeschool Saxion te Enschede. Sinds maart 2020 ben ik officieel afgestudeerd en per 23 maart fulltime werkzaam als content marketeer bij een autoleasemaatschappij.

In het verleden heb ik meerdere blogs gehad en nu in 2020 ben ik happymillennials.nl gestart. Het is mijn missie om andere millennials (geboren tussen 1980 en 2000) te inspireren met mijn artikelen. HappyMillennials.nl is de plek waar jij als millennial terecht kan voor informatie over zelfontwikkeling, ondernemen en self-care. Ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Millennials in 2020

Het tijdperk waarin wij leven vraagt soms veel van ons. Drukke deadlines, hoge verwachtingen en veel ambities. Volg je passie en maak je dromen waar! Laat je niet leiden door het leven van anderen, het gras is altijd groener aan de overkant. Laat je ook niet uit het veld slaan door negatieve mensen, ze heb je nu eenmaal. Er zijn altijd mensen die je neer willen halen, die het beter weten, die over jouw rug dingen willen proberen te bereiken. Laat je niet beïnvloeden door anderen, maar leid je leven zoals jij dat wilt!

Contact

Om op de hoogte te blijven van mijn blog kun je me ook volgen op Instagram, Pinterest en Twitter. Wil je graag samenwerken of contact opnemen, stuur dan een mailtje naar info@happymillennials.nl of voor zakelijke doeleinden contact op via LinkedIn.