Over

Door By-xMaureeeen

Over de persoon achter Happy Millennials

Over MaureenHi there! Mijn naam Maureen, ik ben rond 1993 op de wereld gezet in het mooie Twente. Een echte millennial. Opgegroeid met pokémonkaarten, flippo’s, tamagotchi’s, elastieken en natuurlijk onmisbaar in dit rijtje: MSN Messenger & Hyves. Dat waren nog eens gouden tijden. 

Van een verlegen meisje opgegroeid tot een sociale meid. Nog altijd een rustig persoon, die het beste van haar leven probeert te maken. In 2020 behaalde ik mijn bachelor-diploma van de opleiding: Media, Informatie en Communicatie. Daarvoor als eens eerder afgestudeerd. Eerst mediavormgeving gedaan en afgestudeerd als audiovisueel/grafisch vormgever. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar werkzaam als content marketeer. 

Naast werken ben ik veel te vinden in de sportschool, om dé  typische fitgirl uit te hangen. Na werk kom ik thuis in mijn huurhuisje, op vijf minuten fietsen van het gezellige stadscentrum van Enschede. Ik woon alleen in een eengezinswoning met tuin. In mijn vrije tijd ben ik een typische millennial. Eéntje met een gat in haar hand. Druk bezig met geld uitgeven, haar hobby’s en afspreken met vrienden. 

Mij volgen op social media?

Instagram • Facebook • Twitter • Bloglovin • Pinterest

Over Happy Millennials

Millennials zijn tussen 1980 en 2000. De ene Millennial is de andere niet: de ene persoon studeert nog terwijl de andere zijn eigen onderneming heeft of in loondienst werkt voor een fantastisch bedrijf. Terwijl de ene persoon nog geniet van zijn vrijgezellenleven en de slingers buiten hangt is de andere getrouwd en bezig met het stichten van een gezinnetje. Het verschil in deze levensfase is ontzettend groot. Happy Millennials is er voor jou om je te helpen alles uit het leven te halen. Een gezonder, positiever en gelukkiger leven.

Heb je een vraag, suggestie, opmerking of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.